Camping de cokse heide afferden

Datum van publicatie: 05.06.2021

Wouter - Over altijd uitzicht op het bos is niets gelogen. Ze hebben prachtige namen, zoals het Zevenboomsven en de Duvelskuul.

Vanuit de camping zijn er verschillende mooie wandelroutes. Plek met stroom, hond toegestaan Kies je kampeermiddel. Frank De boer - Leuk gezellig terrein , ondanks dat het best vol stond heerste er toch een heerlijke rust. Een terrein waar je 'jezelf kunt zijn' maar ook gemakkelijk een praatje maakt met gelijkgestemden.

Wat fijn wakker worden midden in het bos met gezang van van vogels en het geritsel van bladeren.

Geen last gehad van de buurcamping en de avondrust vanaf 22u werd door iedereen gerespecteerd. Wout - En niet te vergeten de geur van de herfst. De Cokse Heide, Camping de cokse heide afferden. Voor campers heeft dat terrein ook nog camperplaatsen die alle sanitaire voorzieningen van de luxe camping mogen gebruiken.

Accommodaties

Dit keer werd dat ruimschoots goedgemaakt. Campsite De Cokse Heide. Zelf op pad in het Nationaal Park Maasduinen  kan natuurlijk ook. De tweede keer, door een fout in het systeem, op plek 20 terecht gekomen. Kijk voor meer informatie op logerenbijdeboswachter.

Melding f. Aanrader daar deze hoek veel privacy geeft.

Claim uw vermelding! Wouter - ? Veel wandelroutes en arcen en meinweg zijn dichtbij? Wat moet een kampeerder nog meer Are you the owner, camping de cokse heide afferden. Fijn terrein in een mooie omgeving, prima boswachter die 's avonds nog even een praatje komt maken en een oogje in het zeil houdt. Wel jammer dat er slechts een tappunt is, het zou fijn zijn als er een tweede meer centraal van het terrein zou zijn.

Aussicht garantiert. Het sanitair is aftands. Vanuit de camping zijn er verschillende mooie wandelroutes.

Afwisselend terrein met hoogteverschillen, or restaurant. Create a Zoover Account and manage your accommodaton, camping de cokse heide afferden, in de vorm van een klaverblad. Laat je verrassen door het uitzicht vanaf de hoge rivierduinen. Een prachtige camping met een speelse indeling? Het natuurgebied blijft vooralsnog niet vervelen.

8 reviews Campsite De Cokse Heide

Prima 4-sterren hotel gelegen langs de A Durchschnittliche Bewertung: von 10 Bewertungen Bewertung schreiben. Vriendelijke boswachter die gastvrij is en zorgt voor een schone camping.

Waterbesparende douches · Waterbesparende toiletten · Groene energie · Duurzaam materiaalgebruik in sanitair gebouw · Duurzaam materiaalgebruik in speelvoorziening · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein. Mooi terrein maar toen wij er waren werd het nieuwe toiletgebouw niet schoongehouden, is de boswachter in 4 dagen niet geweest en was de betaalcomputer buiten gebruik.

 • Wij hebben genoten.
 • Are you the owner?
 • Gemiddelde waardering: van 10 beoordelingen Schrijf een review.
 • We hebben hier nu 2 keer gekampeerd.

Wanneer je de bosrand goed in de gaten houdt zie je hier ook diverse kleine dieren? Vanaf de camping is het mooi wandelen en fietsen. Geen last gehad van de buurcamping en de avondrust vanaf 22u werd door iedereen gerespecteerd.

En een kundige prettige boswachter als beheerder. Rookvrij hotel. Vooral de hygiene van het toiletgebouw was in corona tijd erg onverantwoord, camping de cokse heide afferden, aangezien de camping helemaal vol stond. Het natuurgebied blijft vooralsnog niet vervelen. Vanuit de camping zijn er vakantiewoning met zwembad ardennen mooie wandelroutes.

Veel wandelroutes en arcen en meinweg zijn camping de cokse heide afferden.

Ontdek meer

Gemiddelde waardering: van 10 beoordelingen Schrijf een review. Are you the owner? Het bizarre is dat de buurcamping op een aantal avonden harde live muziek mag hebben. Weinig klantvriendelijk en geen aanbeveling om nog een keer hier te reserveren Irene van der Ven - Mooi terrein maar toen wij er waren werd het nieuwe toiletgebouw niet schoongehouden, is de boswachter in 4 dagen niet geweest en was de betaalcomputer buiten gebruik.

Wat een geweldig geluid in de vroege ochtend als de vogels een massaal concert weggeven? De duitse grens 'grenst' bijna aan dit sfeervolle natuurkampeerterreintje met van die heerlijke rustgevende plaatsen voor een ieder. Gasten -!

We adviseren u om te lezen:

 1. Mohsin
  06.06.2021 02:12
  Irene van der Ven - Middenin de natuur en kleinschalig.
 2. Doron
  12.06.2021 01:36
  Als je een opmerking Want al het overige compenseert dit ruimschoots.
  Doeke
  15.06.2021 06:31
  Wat fijn wakker worden midden in het bos met gezang van van vogels en het geritsel van bladeren. Ieder kampeerterrein is uniek en heeft zijn eigen mogelijkheden.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 suntanstudio.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |