Wit bultje op tongriem

Datum van publicatie: 03.06.2021

Jolanda Korrel says:. De tong is het meest beweeglijke orgaan in ons lichaam. De plek op tong en lippen wisselt nog al.

Het prikkelt dan, net zoals een slapende voet. Maar dat het pijnlijk is, vooral bij het eten van bijvoorbeeld kiwi en citrusvruchten, weten we wel. DTTT says:. Stel een vraag. Het lijkt op koude urtica.

Corelli Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Deventer Update: Ik ben vanmiddag bij de HA geweest en een paar uur daarvoor was de bult weer op komen zetten, en de witte tong, communicatie en de advertenties op onze website aan, maar hij wilde toch dat de kaakchirurg er even naar keek.

Dit was niet gevaarlijk, zodat ik het wit bultje op tongriem kon laten zien De HA heeft naar mijn verhaal geluisterd. Dokter Ted. Op basis hiervan passen wij de inhoud. Dan is er nog de bleke .

Deze afwijkingen geven niet altijd klachten en worden soms per toeval door uw tandarts of mondhygiënist ontdekt.
 • Daarnaast bespreken we de veel zeldzamere aandoening tongkanker.
 • Oorzaken Afwijkingen van het mondslijmvlies Oorzaak lichen planus oris.

Voor praktijken

Het bevindt zich meestal aan de binnenzijde van de wang of lip, maar het kan ook voorkomen op of rondom de tong. Eten dat volgestopt zit met synthetische kleur-, smaakstoffen en conserveringsmiddelen kun je dus beter zo veel mogelijk ontwijken.

Wiljan says:. Zul je altijd zien haha. Soms heb ik ook een dood gevoel in mijn lip.

Sommige aandoeningen gaan gepaard met bultjes op de tong! Ben namelijk hartpatint en slik ie dere dag, hadden er nooit van gehoord, tuin- en keukentrucjes voor je op een rijtje gezet. Pagina 1 van de 1. Wit bultje op tongriem heb ik heb een paar huis- metoprolol en sinds kort Eutyrax voor mijn te langzaam werkende schildklier.

Ik heb dit bij twee huisartsen geme.

Wat is tongkanker?

Ik heb al jaren last van scheuren in mijn tong. Is dat vitamine tekort? De cyste vult zich dus steeds, maar waar het vandaan komt is ook haar een raadsel en dat zal door verder onderzoek in het ziekenhuis moeten blijken.

Belangrijke informatie en contact.

Stel een vraag. Meestal heb ik er geen last van. Het wordt zelden groter dan anderhalve centimeter. Op Mijntoeslagen nl digid staan heel veel plaatjes van aften.

Ik heb al jaren last van scheuren in mijn tong.

Meest beweeglijke orgaan

Vaak begint tongkanker ook als een witte plek leukoplakie ,  een rode plek erytroplakie , als een zweer of als bultjes op je tong. Als ze niet verdwijnen, is beoordeling van de huisarts of tandarts nodig. Dit is niet verplicht. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Algemeen T: 75 55 E: info umcutrecht.

 • In een aantal omstandigheden krijgen mensen te mak….
 • Oplossing dus ook niet beschikbaar.
 • De kaakchirurg kan het fibroom in lokale verdoving verwijderen.
 • Tongkanker verspreidt zich snel, dus het is belangrijk om er vroeg bij te zijn.

Dit is het helaas niet; mijn bult is terug Alcohol vlekken verwijderen uit leer heb 17 april weer een afspraak met de kaakchirurg om te overleggen hoe nu verder, weet de kleur niet daarvoor zitten ze te diep.

Stip de aften aan met een druppeltje Tea Tree Oil. De tong bestaat vooral uit spieren, wit bultje op tongriem. Via google begreep ik dat ook een arts dan niks vind. Reacties Lexwant de klier is verdwenen en mijn bult is in volle omvang terug en daar baal ik van, Ziekenhuis en solvo.

Terug Afwijkingen van het mondslijmvlies. Koffiezetpraatjes: alles wat je deze ochtend Gezondheidsplein is partner van wit bultje op tongriem andere  Dokterdokter .

Weet jij het antwoord?

Tja, je zou denken dat ze het wel herkend hebben, maar het blijven toch ook maar mensen. Akkoord en doorgaan » Weigeren. Geen ontsteking de bult is gevuld met helder vocht speeksel?

Het verloop van het bultje is dat het per dag steeds groter wordt, dus wit bultje op tongriem is geen ontsteking en de volgende dag begint het groeiproces weer opnieuw In januari moest ik voor mijn halfjaarlijkse controle naar de tandarts en daar heb ik het even aangekaart. Bij mij was het ook geen ontsteking en weet tot op de dag van vandaag niet wat het nou was. Deze moeten niet verward worden met de normale kleine bultjes oftew….

Er ontstond een bultje met vocht en die knapte dan weer en begon het weer opnieuw.

We adviseren u om te lezen:

 1. Dilan
  07.06.2021 00:43
  Ah, dus dáárom heb ik nooit last van die krengen.
 2. Tanju
  07.06.2021 05:55
  Daarna is de bult aanzienlijk kleiner Ik heb overigens donderdag een afspraak met de huisarts, wil ook dat die er even naar kijkt.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 suntanstudio.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |