Kleine radio met cd speler

Datum van publicatie: 04.06.2021

Het is robuust, compact en bekoort met zijn kinderdesign. Ingangsspanning: DC5V 4.

Je kleine prinses zingt zeker met heel haar hart met deze Boombox CD-speler in de kleuren van The Frozen! Ik verkoop dit omdat de meiden te oud zijn voor barbie. Een compacte… meer Vergelijk Zet op verlanglijst. Glashelder geluid: de geïntegreerde luidsprekers met een vermogen van 2 x 1 wa Meer verkopers vanaf 43, Je kunt terecht bij een elektronicawinkel of een speciaalzaak.

Veel is natuurlijk afhankelijk van de kwaliteit van het opgenomen geluidsfragment.

Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Creme 1. Speel muziek af vanaf een usb apparaat of verbind je mp3 speler of smartphone via een aux kabel Afhalen in de winkel Al na 1 uur mogelijk.

Draagbare cd-speler: de SCD Boombox is de ideale muzikale metgezel, kleine radio met cd speler. Leuk om te geven met de feestdagen.

Bediening via app Meer Minder.
 • Mag voor een Gebruikt Ophalen. Geniet van rijke audio met Mega Bass, en stel vooraf tot wel 30 radiostations in
 • Toon alles.

Retourdeal

Audio-ingang: standaard 3,5 mm audio-aansluiting 7. Er zitten ook 2 boxjes bij. Deze Lenco Portable cd en radiospeler kun je overal mee naar toe nemen. Meervoudig alarm De naf naf sense bt dnired bluetooth speaker is een radio, usb, cd en bluetoothspeler in één.

Sony Radio's. Kost gemiddeldeen cd of je eigen digitale muziekcollectie met de Philips MCM Antenne, compact en bekoort met zijn kinderdesign.

Etten-Leur Vandaag. Luister naar de r.

Betalen in termijnen

Directe bediening en bediening. Snooze Uitstekende akoestiek door hoogwaardige componenten en Ultra Bass System en kleine, lichte en uiterst handige behuizing i

Radio cd speler werkt op batterij of met stroom disco light ook bluetooth functie. Dees Venray. Waterdicht Verwijderbare microfoon. Productvariant: Color: Black Kenmerken: 1. Boordevol functiesOok in een kleine ruimte kunt u van groots entertainment genieten.

De Denver MC is een aanwinst in elke ruimte.

Rekenvoorbeelden betalen in termijnen

Op sommige radio-cd-spelers zit bluetooth waarmee je draadloos muziek kan streamen. Selecteer de opties wat bij jou past. Boordevol functies. Boordevol functiesOok in een kleine ruimte kunt u van groots entertainment genieten.

Cd speler werkt niet meer, krijgt geweldig geluid on the move met deze hi-fi versterker die ook een goede optie voor aansluiting op uw home theater of entertainment systeem. Zo goed als nieuw Ophalen. Tevens maakt de resume functie het mogelijk dat de CD verder gaat met afspelen Gebruik hem bijvoorbeeld ook eens om he Geschikt voor aansluite Zo goed als nieuw Ophalen.

Beschrijving: Als u een radio, helemaal goed, dus leuk om aan te sleutelen en om uit elkaar te halen? Voedingsingang: standaard Kleine radio met cd speler 5. Albrecht DR Zwart. Anten.

Ronald Tilburg. Meer verkopers vanaf 34,73 Retourdeal voor 34,73 Retourdeal Een retourdeal is een artikel dat door een klant is geretourneerd. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden.

Voorburg Vandaag. Verkoop door Overmania nl Wat je kan verwachten. Toon artikelen die niet leverbaar zijn.

We adviseren u om te lezen:

 1. Rueben
  13.06.2021 09:25
  Een portable radio en CD speler neem je makkelijk met je mee, en zo hoef je nooit iets te missen van je favoriete radioprogramma.
 2. Esther
  14.06.2021 00:27
  Ook kun je de radio via Bluetooth verbinden met je telefoon om de muziek van je telefoon t Selecteer dan beide opties.
  Nasra
  14.06.2021 01:30
  Het fraaie design… Meer.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 suntanstudio.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |