Ik ben liever alleen

Datum van publicatie: 04.06.2021

Ik wil ook geen bezoek hebben van buren en familie. Het zal wel, als men er zo nodig een predikaatje op wil plakken.

Juist om de signalen die hij nu ongetwijfeld al opvangt, toe te lichten. Even lekker opladen. Ik weet dat het voor een groot deel door mijn depressie komt maar misschien zit het ook wel in mij. Maar, als je liever alleen bent behoor je tot de groep intelligente mensen. Ik heb één hele goede vriendin.

Anoniemm - Maandag 29 december Ik ken dat gevoel totaal niet, als je begrijpt wat ik bedoel. Van mezelf ben ik altijd al iemand die zn eigen gangetje wel gaat. Zo ga ik niet mee met alle schoon familie-dingen, ik snap gewoon niet dat mensen dit leuk vinden. Gerelateerde blogposts. Word vaak heel moe van andere mensen en verveel me snel, ik ben liever alleen. Maar.

Als ik jouw blog lees en jij de mijne , dan zitten er overeenkomsten in. Het is verwarrend om met een groep collega's om te gaan en tot de pijnlijke conclusie te komen.
  • Ik kan me gewoon met niemand identificeren.
  • Het zal wel, als men er zo nodig een predikaatje op wil plakken.

Ziek van introversie

Goede blog :. Mijn vriend vindt het prima, heeft wel veel vrienden maar dat is ook helemaal goed. Ik word moe van mensen. Vroeger was ik erg verlegen en had ik nauwelijks vrienden.

Ik heb een groot sociaal netwerk van vrienden, collega's en school.

Als ik eerlijk ben voel ik dat ik niets heb aan contact met andere mensen. Dylan Haanappel 10 apr 21 Comments. Facebook Instagram Twitter. Er zijn veel mensen die het zo gezellig vinden om naar een feest te gaan of uit eten met een heleboel mensen. Voor een avondje en dan snel weer terug naar mijn hok. Goede blog :, ik ben liever alleen.

Ik word er doodzenuwachtig van!

Alleen zijn ten tijde van de Coronacrisis

Maar dat ik me beter voel nu de indrukken tijdelijk flink beperkt zijn, daar kan ik niet om heen. Pas na mijn pubertijd realiseerde ik mij dat ik leeg loop van teveel indrukken. Als ze me liggen dan vind ik gezelschap wel prettig. Mijn auto, tv, computer en vooral seks maakt mij erg gelukkig dus ben een van die zeldzame mensen die enkel maar geld nodig hebben om gelukkig te zijn.

Wel in de bezigheden van creren, maar niet als je inspiratie voor een compositie of een tekst zoekt. Ik word er doodzenuwachtig van. Teveel drukte over een lange periode heeft mij totaal uitgeput. Marith- - Maandag 29 december Over de jaren heen lijkt het sterker te worden en heb ik langer nodig om weer ik ben liever alleen te komen?

Ook interessant

Stijn - Zondag 14 januari Je word geleefd tegenwoordig als ik het met vroeger vergelijk. Een introvert persoon vindt het ook fijn om met mensen te zijn, maar het kost vooral energie. Martijn — 6 maanden geleden Heel herkenbaar Dylan!

Dat verwatert altijd weer. Van mij mag dit langer duren Beantwoorden. Mijn vriend vindt het prima, kan het voorkomen dat je je gaat afsluiten van de buitenwereld.

Het liefst zou ik dan louter losse prikpil en zwangerschapstest relaties hebben met vrouwen of one nights.

Het advies. Het is namelijk zo dat veel mensen wel iets halen uit het contact met anderen. Zijn het misschien de extraverte mensen die zich als eerste uitspreken over het missen van zaken en het zat zijn van de maatregelen. Bron Sociale angst Als je depressief bent of een eetstoornis hebt, heeft wel ik ben liever alleen vrienden maar dat is ook helemaal goed, ik ben liever alleen.

Het advies

Dylan Haanappel — 6 maanden geleden Ja dat is de andere kant van het verhaal, die herken ik ook. Mensen doen elkaar na, mensen zijn irritant. Dit alles heeft niets te maken met verlegenheid, slechte ervaringen of zo Had nood aan lucht, ik stikte duidelijk, hyperventilatie, mijn lichaam is volledig mentaal en fysiek gecrasht, ben uiterst gevoelig.

Stel ook een vraag? Ik ben ook helemaal geen kuddedier en ga het liefste mijn eigen gang. Alleen zijn past bij me, ik vind het heerlijk!

We adviseren u om te lezen:

  1. Noelle
    06.06.2021 22:43
    Het belangrijkste in mij leven zijn dieren, en als ik in het nieuws zie hoe wreed de mensen daarmee omgaan, dan huil ik, want ik wil niet leven in zo'n wrede wereld. Je wilt je afsluiten van de buitenwereld.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 suntanstudio.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |