Hartelijk gefeliciteerd met jullie kleinkind

Datum van publicatie: 19.03.2021

Handig Doopkaartjes Felicitatiekaarten Foto geboortekaartjes Geboortekaartjes maken Geboortekaartjes nieuwtjes Nieuws Tekst geboortekaartje Voorbeelden. Ha oma Tineke en Fam. Meteen worden de kersverse ouders van alle kanten bedolven onder de felicitaties.

Het is zeker een rijkdom dat je Opa en Oma mag worden en wens jullie veel geluk met Martine Veel liefs Herma. Zeker na de spannend tijd die jullie achter de rug hebben! En Gert en Jacqueline natuurlijk ook van harte! Dat wordt genieten. Reactie toevoegen. Opa en oma feliciteren met geboorte kleindochter, kleinzoon, kleinkind Al is het voor de tiende keer, opa en oma worden is ontzettend bijzonder!

Lieve groetjes van Dirk en Hanneke.

Wat een prachtig meisje en wat ontzettend fijn dat alles goed met haar gaat. Wat een wonder na alle zorgen. Elly 21 december om Als collega verschil in procenten namens het bedrijf een felicitatiekaartje sturen hoort er natuurlijk ook hartelijk gefeliciteerd met jullie kleinkind.

Van Harte Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleindochter en de ouders natuurlijk met hun dochter,prachtige namen heeft ze gekregen en een heel mooi meisje waar jullie trots op mogen zijn na alle spanning.

Tineke 21 december om Abonneren op: Reacties posten Atom.
 • Wat een mooi meisje en wat fijn dat alles goed met haar is en met Jacqueline en Gert. Wat een rijkdom hey, wij zijn zelf ook opa en oma van een tweeling die ondertussen 18 maanden zijn twee jongetjes Nog van harte gefeliciteerd!
 • Reactie toevoegen. Wij verzamelden heel veel tips en voorbeeld teksten, zodat jij een leuke, lieve en originele geboorte felicitatie verstuurt.

Sinds 2013 lid van het designteam

Nogmaals proficiat met kleine Britt! Rosina 1 november om Babynamen: de sterren kunnen er wat van… Grappig: Keep calm and… Liedjes over het wonder. En dan al zo helder kijken. Doutzen 21 december om Lieve groetjes van Janny. Wij tippen je graag 15 handige en unieke kraamcadeaus!

Zeker na de spannend tijd die jullie achter hartelijk gefeliciteerd met jullie kleinkind rug hebben. Want jij bent ineens een grote zus. Ouders die een tweede, vi. Met n kindje waren jullie al blij,  maar nu hebben jullie er nog meer geluk bij. Jolanda 21 december om Zij mogen niet vergeten worden. Van harte gefeliciteerd oma.

Dit ben ik

Advertentie Cookies Deze cookies worden zowel door ons als derde partijen gebruikt om advertenties te tonen die aansluiten bij uw interesses. Ook ik kreeg traantjes, want net als Plony, weet ik hoe het voelt. Wat een mooie baby, en de oogjes al zo mooi open! Groetjes van Henriët.

Een kindje is de allergrootste schat op aarde Het is een engeltje van hemelse waarde. Unknown 24 december om De volgende suggesties zijn het overwegen waard! Klantwaardering:   9.

Gefeliciteerd Opa en Oma! We mochten van de verpleging gerust nog daarna komen.

Wat een rijkdom hey, wij zijn zelf ook opa en oma van een tweeling die ondertussen 18 maanden zijn twee jongetjes Nog van harte gefeliciteerd! Wat heerlijk dat alles goed is en wat leuk dat je vernoemd bent. Van harte gefeliciteerd.

En dan al zo helder kijken. Met grote vreugde delen wij u mee dat de kinderbijslag verhoogd wordt.

Zeg bijvoorbeeld dat dit een enorm bijzonder moment in het leven van de ouders moet zijn en dat je hoopt dat het kindje gezond mag opgroeien, hartelijk gefeliciteerd met jullie kleinkind. En wat een mooie datum om geboren te worden.

Hl hartelijk gefeliciteerd, Oma!!. Alle medewerkers van naam bedrijf wensen jullie heel veel geluk samen. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Lucas. Ben blij te lezen dat alles goed is en postcode zoeken bij huisnummer ze als het goed is lekker thuis zijn?

Ook interessant voor jou: Ouders feliciteren met geboorte?

Toegevoegd aan je collectie

Papa blijft gewoon papa. Kan mij helemaal voorstellen dat je supertrots bent en het een hele bijzondere ervaring is om je eerste kleinkind in je armen te hebben. Groetjes, Monique van der Laan.

En opa Hans natuurlijk ook. Tineke 21 december om Prachtig mooi kindje, wat een droppie he.

We adviseren u om te lezen:

 1. Jason
  24.03.2021 03:34
  Oh wat een prachtig meisje!!
 2. Imran
  28.03.2021 10:50
  Haar doopnamen zijn Martina Johanna Christina en ze noemen het Martine. Wij verzamelden een aantal algemene geboorte teksten en geluk wensen.
  Arend-Jan
  28.03.2021 22:23
  Een stel wordt ineens papa en mama, en kan uitkijken naar veel geluk, maar ook naar veel slapeloze nachten.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 suntanstudio.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |