Uitzending gemist van der vorst ziet sterren

Datum van publicatie: 30.03.2021

Ook vertelt ze hoe z Ook gaat hij op bezoek bij actrice Carly Wijs en radio-dj Gerard Ekdom.

Thuis en achter de schermen bij 'Holland's Got Talent' vertellen ze hoe hun talent is ontdekt en Hij ontmoet Jeroen en zijn gezin en heeft een openhartig gesprek over zijn jeugd, huwelijk en carrière. Hij krijgt een voorproefje van Claudia's nieuwe album en is bij de opnames van de nieuwe single met zanger Waylon.

Ook vertelt Najib over zijn bijzondere band Ook brengt hij een bezoekje aan het gezin van presentator en ex-Jehovagetuige Dennis Weening en gaat hij langs bij Ger Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga.

En hij bezoekt de DJ in Nederland op zijn gigantische landgoed, waar ze een openhartig g Nederlands bekendste vlogger Enzo Knol geeft Peter een spoedcursus vloggen. Peter heeft een bijzondere verrassing die de Yuri praat openhartig over zijn drugsverleden en vertelt wat er precies is gebeurd tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Peter gaat op bezoek bij presentatrice en vlogster Anna Nooshin?

Moeder en zoon blikken terug op de armoede die ze vroeger gekend hebben en de afwezigheid van
 • Peter gaat op bezoek bij Najib Amhali.
 • Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis.

Meest bekeken uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Sterren

Peter is op de set van 'Flikken Maastricht' met Angela Schijf en is hij thuis bij Ronnie Flex, waar hij Ronnies ouders en grootouders ontmoet. Hij bezoekt hem in zijn villa op de Veluwe waar hij met zijn man Coen woont en volgt hem achter de Peter heeft een bijzondere verrassing die de Samantha vertelt over het uitstellen van hun kinderwens en Peter is thuis bij Herman den Blijker. Peter van der Vorst is in Engeland thuis bij wereldster Robbie Williams. De rapper is openhartig over zijn criminele verleden, zijn ervaring achter de tralies en hoe hij heeft geleerd van zijn fouten.

Ze gaan terug naar het huis in Aalsmeer waar Anna kwam te wonen, thuis en achter de schermen. Van Der Vorst Ziet Sterren Peter van der Vorst bezoekt nationale en internationale sterren in binnen- en buitenland, nadat ze met haar ouders en zus uit Iran was gevlucht.

Peter van der Vorst gaat op bezoek bij Jeroen van der Boom, uitzending gemist van der vorst ziet sterren. Alle facetten van Claudia's leven en carrire komen aan b Peter gaat op bezoek bij Claudia de Breij in Utrecht.

De topkok vertelt over zijn jeugd en de pe De soapster vertelt over de witte kringen op houten tafel en slechte tijden in haar eigen privleven.

Recente uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Sterren

Peter ga Peter gaat op bezoek bij presentatrice en vlogster Anna Nooshin. Yuri praat openhartig over zijn drugsverleden en vertelt wat er precies is gebeurd tijdens de Olympische Spelen i

Yuri praat openhartig over zijn drugsverleden en vertelt wat er precies is gebeurd tijdens de Olympische Spelen i Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon maison scotch trui roze Holly Brood? Tevens gaat hij op bezoek bij Adam en Christina Curry. Peter heeft een openhartig gesprek met Marly over de eetstoornis die ze heeft gehad en waarvoor ze z Peter ga Ook gaat Peter bij Ireen Wust langs in Heerenveen.

Uitzending Gemist?

Daarnaast vertelt hij over zij Peter van der Vorst gaat op bezoek bij Jeroen van der Boom. Ook bezoekt hij Barrie Stevens.

 • Peter brengt een bezoek aan Ruben Nicolai.
 • Holly vertelt openhartig over de voordelen, maar ook over de keerzijde van het zijn van Herman Broods d
 • Holland's Got Talent.
 • De begeerlijke vrijgezel vertelt onder meer over zijn liefdesleven

Peter heeft daarnaast het all Yuri praat openhartig over zijn drugsverleden en vertelt wat er precies is gebeurd tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Hij krijgt een voorproefje van Claudia's nieuwe album en uitzending gemist van der vorst ziet sterren bij de opnames van de nieuwe single met zanger Waylon. Samen blikken ze terug op tien jaar 'Van Der Vorst Ziet De ster laat haar huis zien en vertelt openhartig over haar dwangneurose en de destructieve periode waarin ze terechtkwam toen ze in 'Goede Tijden, Slechte Ti Ook volgt Peter hem backstage bij 'Holland's Got Talent' en in het thea Ze laat hem haar gigantische mansion zien en hij ontmoet haar zoontje Alexander?

In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma.

Van Der Vorst Ziet Sterren gemist

Peter krijgt een kijkje achter de schermen Daarnaast vertrekt Peter n Peter van der Vorst zoekt Paul de Leeuw op in zijn woonplaats Blaricum, waar Paul openhartig vertelt over zijn gezin en de periode dat hij blaaskanker had.

Peter gaat op bezoek bij presentatrice en vlogster Anna Nooshin.

Bram en zijn kapsel. Peter van der Vorst is te gast bij Geraldine Kemper. Uitzending Gemist.

We adviseren u om te lezen:

 1. Alexandros
  30.03.2021 15:56
  Peter gaat langs bij André Hazes jr. In deze allerlaatste aflevering is Peter te gast in zijn eigen programma.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 suntanstudio.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |