Temperatuur griekenland februari 2020

Datum van publicatie: 30.05.2021

Griekenland Weer. Weer in Griekenland in februari

Bestemmingen Eilanden Plaatsen. In het winterseizoen kun je beter niet op de Griekse eilanden verblijven. De watertemperatuur ligt tussen 16°C en 28°C. Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar Athene. Kamer 1: 2 Personen Wijzig Reisgezelschap.

Griekenland heeft een mediterraan klimaat. Op de site van Meditel kun je bij je eigen verzekeraar bekijken wat binnen je verzekering vergoed wordt. Bekijk het actuele reisadvies voor Griekenland op de site van de Rijksoverheid.

Vaccinatie tarieven bij de GGD Vaccinatie tarieven bij Meditel Per verzekeraar verschilt het welke inentingen en bijkomende kosten wel of niet worden vergoed. Het Egesche eiland Samos is eveneens een groen eiland, waar in de wintermaanden de nodige neerslag valt, temperatuur griekenland februari 2020.

Dit heeft gevolgen voor het reisadvies voor de Griekse eilanden inclusief de eilanden die met een brug met het vasteland verbonden zijn. In de maanden juli en augustus hebben zonaanbidders de meeste kans op zonovergoten warm weer.

Actieve vakanties

Gemiddeld is het maximaal 24°C in juni in Kreta en minimaal rond de 22°C. Vertrek vanuit. Het is daarom handig vooraf te weten welke periode het meest geschikt is om naar dit vakantieland te gaan.

Laatste update: 8 september om Bron: Nederlandwereldwijd. Gemiddeld is het maximaal 21°C in mei in Kreta en minimaal rond de 19°C. Athene heeft een mediterraan klimaat. De oppervlakte van Griekenland is

De oppervlakte van Athene is In de zomer is het in Centraal Griekenland gemiddeld 30C. Lesbos weer zondag 3 februari Klimaat Zuid-Egesche Eilanden per maand.

Griekenland klimaat en weer - strand met parasol.

Beste reistijd Griekenland

Vorst komt, aan de kusten, van de zuidelijke eilanden niet of nauwelijks voor. Het is 66 dagen droog in de lente. Hoe zijn de weersomstandigheden in Griekenland in februari? Dan moet je in de maanden juni, juli en augustus rekening houden met dagtemperaturen die op kunnen lopen richting de veertig graden.

Hotels in Griekenland, temperatuur griekenland februari 2020. Hoe groot de kans op winters weer, extreme hitte of orkanen is vind je vaak niet terug in cijfers. Uitstekend Goed Matig Slecht. Herfst klimaat Athene sep-nov In de herfst is het in Athene gemiddeld 18C?

Gemiddeld is het maximaal 28C in juni in Athene en minimaal rond de 21C.

De laagste temperatuur in Griekenland

Lange termijn weersverwachting 14 Dagen Weersvoorspelling Griekenland weer in oktober Griekenland weer in november Het weer vandaag in Griekenland. Weer in januari in Griekenland. Er zijn gemiddeld 0 dagen met sneeuw in Griekenland in februari. Het klimaat is nogal fris in dat gebied in deze maand, maar het is doenbaar door dikke kleding.

Kan het sneeuwen in Griekenland in februari?

  • Kefalonia eiland in februari.
  • In de maand februari, de gemiddelde temperatuur in Hydra eiland is 13°C maximumtemperatuur is 15°C en minimumtemperatuur is 11°C.
  • Het najaar is ook zeer geschikt, maar het weer is dan over het algemeen wel wat minder voorspelbaar.
  • Met correct weer is de maand februari okay maar niet de beste maand om te reizen in dat gebied in Griekenland.

Na een verblijf op een van de Griekse eilanden gaat u bij terugkeer in Nederland 10 dagen in thuisquarantaine. Het record in Athene is ook 42,6 o C. Over het algemeen hebben de eilanden in de Ionische Zee o?

Gemiddeld temperatuur griekenland februari 2020 het maximaal 14C in december in Centraal Griekenland en minimaal rond de 9C. Maar voor hetzelfde geld worden de dagen pas cht zomers in de maand juni. Accommodatie type. De zeetemperatuur ligt rond de 21C.

Klimaat Griekenland

Samos in februari. De zon gaat onder en in Februari in Lesbos. Onze weersvoorspelling geven u een uitstekend beeld van wat u in februari van het weer in Griekenland kunt verwachten. Gemiddeld is het maximaal 28°C in juni in Centraal Griekenland en minimaal rond de 21°C.

Ook Thessaloniki boekte met 42,6 o C een nieuw warmterecord. Met name in de maanden juli en augustus zijn de meeste bestemmingen zeer zonzeker en ligt de temperatuur vrijwel gegarandeerd boven de 25 en vaak zelfs boven de 30 graden, temperatuur griekenland februari 2020.

Waar naar toe in Griekenland svr camping sint geertruid februari, afhankelijk van het weerbericht!

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 suntanstudio.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |